Els puters, els que riuen les gràcies o miren cap a un altre costat… hi ha moltes formes de ser còmplice de la prostitució. Actuaries igual si conegueres la història d’explotació sexual que hi ha darrere? Quin serà el teu paper ara?

COMPARTEIX EL VÍDEO

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

23SEPT

UN DRAMA AMB NOM I COGNOMS

A Castelló, centenars de dones són sotmeses diàriament en pisos clandestins o en el tristament famós Caminàs. I darrere de cada una hi ha una història d’abusos, segrest, explotació… Cap d’aquestes dones «està ací perquè vol», no hi ha excuses. Si no fem alguna cosa per a evitar-ho, som còmplices d’aquestes històries.

ENGANYADA
A ROMANIA, TANCADA A CASTELLÓ

Viduka és una xica de 17 anys d’un barri de classe obrera de Bucarest. El seu nóvio, uns anys major que ella, li promet un treball i una vida millor a Castelló. En baixar de l’avió, uns suposats amics del nóvio la fiquen en una furgoneta i la porten a un pis. Allí la tanquen, li peguen i la droguen fins a sotmetre la seua voluntat i obligar-la a treballar de prostituta en un club. Sotmesa a força d’extorsió, pallisses i droga. Viduka és obligada a treballar en pisos clandestins. Allí et coneix a tu. T’agrada el teu paper?

UNA HISTÒRIA
DE TERROR
I MORT
DES DE NIGÈRIA

Faith i Merci són dos germanes de Kuje (Nigèria) que viatgen a la capital del país per a estudiar. En el camí són segrestades per una organització criminal de tràfic de blanques que les vol introduir a Europa. En un viatge ple de penúries, Merci es mor a causa d’una infecció. Faith creua l’Estret, però amb el futur que l’espera, desitjaria haver-se mort. Sense papers, és obligada a exercir la prostitució a canvi de no fer més mal a la seua família a Nigèria. Faith treballa al Caminàs.

SI ERES VÍCTIMA O CONEIXES ALGÚ SOTMÉS A EXPLOTACIÓ SEXUAL

23 de setembre Dia Internacional contra l'Explotació Sexual i el Tràfic de Dones, Xiquetes i Xiquets

Des de 1999 es commemora aquest dia en tot el món, en què s’estima que 1,8 milions de persones són víctimes de delictes de tràfic de persones per a explotació sexual. Encara que la majoria d’aquests delictes comencen a milers de quilòmetres d’ací, en situacions de pobresa, desastres naturals o guerres, no serien possibles sense la complicitat de la societat en els països desenvolupats. Normalitzar aquesta situació és normalitzar una de les xacres més denigrants del segle XXI. Ajuda’ns a lluitar en contra seua: no sigues còmplice de la prostitució.
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp